26 Mayıs 2009 Salı

Uçup Gittin...

Hayatıma girdiğin zaman böylesine derin böylesine büyük bir yere sahip olacağını bilemezdim.Nasıl sevdirdin kendini nasıl yerleştin en derinlere...Şimdi vazgeçilmezlerimden birisin.

Okul yıllarımda,anılarımda hatırladığım tüm güzel anlarda hep sen de vardın yanımda.Güldüğünde gülen gamzelerinle içime kazıdın dostluğunu.Aynı bu kelebekler gibi içinde tüm renkleri barındırdın ve hep baharı yansıttın bana.Hep neşe saçtın etrafına.

Ne günlerdi... Biliyorum çok daha güzel ve dolu dolu yaşanabilirdi.Biz o günlerin kıymetini bilemedik...Keşke daha fazla nargile içseymişiz keşke bahçelide doya doya gezip mangonun altını üstüne getirseymişiz.

Nasıl özlüyorum bi bilsen...Tabuda tavla nargile keyfimizi,sınav öncesi fotokopi trafiğimizi,brothers gecelerimizi,mango alışverişlerimizi,dolu dolu sohbetlerimizi,herşeyimizi özlüyorum.

Biliyorum nerede olursak olalım bizim aramızdaki bağ kopmaz.Bana okul yıllarımdan kalan en güzel hediyesin sen.Başağım da var tabi onun da yeri ayrı :)

Geldin yine alıştım sıcaklığına dostluğuna yakınlığına... gülüşünle ısındı yüreğim.O hayatın aynası misali ışıl ışıl parlayan gözlerinle aydınlattın dünyamı.Yine içtik nargilemizi yine yaptık dolu dolu sohbetimizi,az da olsa alışverişimizi :)

Uçup gittin...

Şimdi yine özleminle dolu günler.Şimdi burdaki anılarımızı da özler oldum.Dilerim yine gelirsin...Dilerim yine çırparsın kanatlarını rüzgarlarla ve o rüzgarlar getirir seni buraya.Seni çok seven ve hep özleyen,her zaman iyiliğin için dua eden biri var buralarda.Bunu sakın unutma...

Sevgilerimle

R*A

2 yorum:

keLemek dedi ki...

ya ben işyerindeyken böyle şeyler yapmasana .
ağlarsam makyajım akar.
canım benim.
bitanecik çiçeim..
sende öyle kıymetli öyle vazgeçilmezsin ki
zaten biliyorsun...
en zor zamanımda kosup gelebildiğim huzur doldugum kızkardeş gibi yaşadığım..
bitanemsin..

Adsız dedi ki...

kızkardeş gibi*
ailemizin bi parçasısın sen
ne zaman istersen gel yerin her zaman hazır...
kelebeğimmm canım benim...