30 Ekim 2009 Cuma

Yine bir mimle karşınızdayım :)

Hicrancım mimlemiş beni...Hemen cevaplıyorum onu ve bebeğini kocaman öpüyorum...

1.Bloguna neden bu ismi verdin?

Aşkım bana ÖMRÜM der ben de ona GÖKYÜZÜM...Bu durumda GökyüzününömRü olduğum için bu ismi koydum :)

2.Blog yazarken star tribiyle istediğin,olmazsa olmaz dediğin şeyler var mı?

İş yerinde yazıyorum genelde...Bu yüzden işlerimi bitirmiş ya da en azından yarılamış olmam gerekiyor...Müşteri olmaması patronun gelmemesi gerekiyor :) Bunun dışında fonda güzel bir müzik de olursa değmeyin keyfime :)

3.En son satın aldığın garip şey nedir?

Kelebeğime göndermek için ucunda oynayan kelebek süsü olan kurşun kalem aldım...Ne mi yaptım koydum kalemliğime kelebeğim hep benimle olsun diye :):):)



4.Şeker gibi olduğun anlar?

Genelde biri sinirimi bozmadığı sürece şeker modundayımdır :) Hele keyfim yerindeyse hele hele sevdiklerimleysem şeker ötesi olurum tadıma doyum olmaz :)

5.Arkadaşım artık sormayın şunları dediğin şeyler?

Aaaa G * askerde mi?
Ne zaman dönecek ne zaman bitiyor?(Mart diyorum aaaa çok varmış diyorlar sanki ben bilmiyorum !!!!Sinir oluyorum sinir!)
Söz nişan var mı?(Parmağımda aramızda taktığımız yüzüğü görenler hemen soruyo :) Devamı şöyle  :" Şimdilik yok söz askerde... "diyorum "eee yüzük var ama" diyorlar...Ben de aramızda söz verdik diyorum :)  )

6.Aynaya bakınca gördüğün?

Aynaya baktığımda hep aşkımın  bana bakışlarını görüyorum...Onun gözleriyle bakıyorum kendime...Onsuz nasıl renksiz nasıl mutsuz olduğumu görüyorum...Belki de bu yüzden bu aralar aynaya bakmayı hiç sevmiyorum...Onsuzken sanki günden güne eriyorum soluyorum...

7.Kendini okutan blog dediğin?

Çok güzel bloglar var hepsi birbirinden şahane zaten çoğu şekil a da yanda sıralanmaktalar :)  Ama birkaç tane seçeceksem eğer şöyle belirteyim ; kelebeğim , silbaştan ,Öykününannesi,defneyleyaşamak,Sevalcim,Hicran,meripoint,dolunay,zaman akıp giderken ...Şu an aklıma gelenler :)

8.Bu blog sahibi / sahibiyse karşılaşabileceğin yerler?

Çoğu başka şehirde gidebilsem o şehirlere belki bir alışveriş merkezinde yanımdan geçerler kim bilir :) silbaştanla iş yerinde  karşılaşıyorum çünkü aynı yerde çalışıyoruz :) Kelebeğimle şimdilerde msnde karşılaşıyoruz ama bundan 2 sene önce her sabah sınıfta karşılaşırdık  aynı sınıftaydık :) Ve inşallah ocak ayında otogarda karşılaşacağım kendisiyle:)

Veee bu mimi kelebeğime,silbaştana, dolunaya yolluyorum :)


Sevgiler...

12 yorum:

Adsız dedi ki...

canım özlemıstım senı ara verıyorsun bu ara yazmaya.ısmımı gorunce mutlu oldum.tesekkur ederım.duygular karsılıklı unutma.ben bu mımı cevaplamıstım daha once.hasretın cabucak gecmesı,su sınır bozucu sorulardan kurtulmanı dılerım.sevgılerımle.

Adsız dedi ki...

dolunay;canım asıl ben teşekkür ederim özlendiğimi bilmek mutlu etti beni söz çok özletmiycem kendimi :) Evet duygular karşılıklı...Teşekkür ederim canım dilerim biter hasretim ve artık o sorulara verecek güzel cevaplarım olur :) Sevgilerle...

Hicran dedi ki...

canımbenim üzülme nasılsa sayılı gün cabuk gecer :)
benimde eşim gidecek ama kısa dönem yapacak inşallah önemli olan sağ salim dönsünler..öpüyorum kocamankocaman

svl dedi ki...

Rabiyacım çok öperim seni bana verdiğin değerden dolayı çoook mutlu oldum çokkk
öperim tatlım uzatma bol bol yaz emi mucks

dusunenbalik dedi ki...

Bu mimin de ana fikri ===>"Aşkım bana ÖMRÜM der ben de ona GÖKYÜZÜM..." wayy :)

Adsız dedi ki...

hicran;inşallah canım inşallah geçiyo zaten sayılı gün...Senin kısa dönem hele daha çabuk geçer allahın izniyle...Allah yardımcımız olsun...Öpüyorum çok...

svl;canım benim biliyorsun sen ne kadar kıymetli özel olduğunu...İyi ki tanımışım seni...Tamam sık sık yazarım...Severim öperim kocaman...

dusunenbalik; utandım ama ben :)
Sevgiler...

keLemek dedi ki...

ne kadar guzel bir mim bu boyle
yapacagim
pek cabuk

keLemek dedi ki...

operiiiiiiiiiiiiiiiiiiim cok (:

Adsız dedi ki...

ben de kelebeğim ben de öperim :)

MAVİ TUTKU dedi ki...

Blogunuzun ismi hem güzel hem çok anlamlıymış gerçekten..aman daim olsunn nazar değmesinn..

SiL BaştaN dedi ki...

Cicim benim, seviyorum seni ve öpüyorum yanaklarından... Patron zorluyor bu aralar, bak kaç gün aradan sonra gelebildim bloga... Neyse bakalım bizde cevaplamaya çalışcazzzzzz... Lakin yardım almam lazım senden blog linklerini nasıl koycaz yazıya ???... Kurabiyalar süperdi vallaaaaa, hepsini ben yedim...hımmm misssssss...

Kucak dolusu öpücükler...

Adsız dedi ki...

onuncu köyün adamı; çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için...

sil baştan;afiyet olsun ablacım yine yaparım sana kurabiye :) Patrona sevgiler :) Öperim seni kocaman kocaman...